Medicatierichtlijnen voor uw kliniek in uw eigen app met de Reconcept Formularium-app

Lees meer

De Formularium-app in het kort

Supersnel zoeken op indicatie

De inhoud is indicatiegericht opgesteld. Gebruikers vinden informatie op indicatie of kunnen direct zoeken op naam van een werkzame stof.

Bereikbaar via app en web

Voor elke kliniek worden een eigen mobiele app en webomgeving beschikbaar gesteld, in uw eigen huisstijl.

Specifieke inhoud voor uw kliniek

U kunt zelf indicaties en werkzame stoffen toevoegen en bewerken. Zo kunt u rekening houden met uw eigen inkoop. Te veel werk? Gebruik het Martini Formularium als basis.

Favorieten opslaan

Gebruikers kunnen hun eigen favorieten bijhouden, om nog sneller veelgebruikte informatie te vinden.

Direct up-to-date

U kunt met meerdere mensen aan de inhoud werken. Wijzigingen in de inhoud worden na goedkeuring en publicatie direct zichtbaar voor de eindgebruiker.

Gebruikers geven feedback

Iedereen kan vanuit de app feedback geven op de inhoud. Zo houden we de inhoud samen up-to-date.

Neem contact met ons op

Probeer het uit!

Typ in het onderstaande vak om te zoeken in het Formularium van het Martini Ziekenhuis Groningen. De zoekresultaten geven een beeld van de inhoud zoals het Martini Ziekenhuis die heeft samengesteld.

Als u de Formularium-app gebruikt voor uw eigen kliniek, kunt u uw eigen inhoud samenstellen en daarbij de inhoud van het Martini Ziekenhuis als basis gebruiken.

Probeer
hier!
https://formulariumapp.nl/martini

Ontwikkeld in de praktijk

De Formularium-app is ontwikkeld in de praktijk van het Martini Ziekenhuis Groningen, in samenwerking met Reconcept. Reconcept lost IT-vraagstukken op voor ziekenhuizen en is onder andere leverancier van e-portfolio’s voor verschillende medische opleidingen.

Neem contact met ons op

We komen graag met u in contact. Bel ons op 050 - 211 24 86 of vul hieronder uw gegevens in, dan bellen we u zo snel mogelijk terug. U kunt ons ook per e-mail bereiken via info@reconcept.nl.