We komen graag met je in contact.

Je kunt ons bereiken per e-mail. Wil je een afspraak maken om kennis te maken? Laat het ons weten!

Snel antwoord op veelgestelde vragen

Ben je op zoek naar hulp en ondersteuning bij het gebruik van Reconcept Portfolio? Je kunt veel antwoorden snel vinden op onze speciale supportwebsite.

Ga naar Reconcept Support

Samenwerken met Reconcept

We breiden het platform continu uit met nuttige tools voor artsen. Dit doen we door samen te werken met zorginstellingen, specialisten en bedrijven. Heb je een idee dat je een keer met ons wilt bespreken? Laat gerust je gegevens achter, dan bellen we je terug.

Lees meer over Samenwerken met Reconcept

Over Reconcept

Bij Reconcept werken we in een team van artsen en software developers met veel passie aan ons platform. Het bundelen van krachten en het delen van kennis vanuit onze uiteenlopende achtergronden maken ons team veelzijdig en flexibel. Creativiteit en ruimte voor eigen inzichten staan hoog in het vaandel. We komen onze afspraken na.

Visie

In onze visie heeft elke medisch professional toegang tot één centraal platform dat hem helpt om zijn persoonlijke vaardigheden en bekwaamheden in kaart te brengen, hem ondersteunt in zijn dagelijks werk en helpt kennis uit te wisselen met collega’s. We geloven en bewijzen dat ICT in de medische sector gebruiksvriendelijk kan zijn en de registratielast kan verminderen.

Bel me terug

Kun je het antwoord op je vraag niet vinden op onze support website of heb je een andere vraag? Laat hier je gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op:

Waar vind je ons?

  • Reconcept B.V.
  • Peizerweg 87
  • 9727AH Groningen
  • info@reconcept.nl
  • KvK: 77760883
  • BTW: NL861131423B01