We maken high quality medische apps die een verschil maken

Om apps te maken waar een groot deel van de medische sector in Nederland op vertrouwt, heb je een ijzersterk team nodig. Ben jij toe aan een serieuze uitdaging?

David Holwerda
Oprichter

Snel ontdekken wat we doen? Bekijk de video!

Waarom bij Reconcept?

Bij Reconcept maken we medische apps die artsen helpen zichzelf te ontwikkelen.

Ons hoofdproduct Reconcept is een online skills platform voor artsen dat wordt gebruikt door meer dan 70 ziekenhuizen door meer dan 10.000 artsen om dagelijks hun kennis en vaardigheden te verbeteren.

Door middel van deze applicatie kunnen artsen in opleiding hun studie bijhouden en elkaar feedback geven. Omdat de applicatie ondersteunend moet zijn aan het leerproces, is het van belang om het voor de gebruiker zo gemakkelijk mogelijk te maken. De opleider gebruikt de applicatie om de voortgang van de arts in opleiding bij te houden en aan te sturen waar mogelijk.

Reconcept Portfolio heeft sinds 2016 de manier van medisch opleiden in Nederland flink opgeschud. We krijgen veel complimenten over de grote gebruiksvriendelijkheid van ons product, en daar zijn we trots op!

Groeimogelijkheden

Leer nieuwe vaardigheden

Als je dat wilt, zijn er vele manieren om je skillset uit te breiden. Je teamleden hebben passie voor hun vak en nemen je graag mee met hun kennis en ervaring. Je kunt diep graven in nieuwe technologieën en ervaring opdoen als project- of teamleider.

Dicht bij het hart van de innovatie

We geven coaching bij het startupprogramma VentureLab van de Rijksuniversiteit Groningen. Daarnaast zijn we mede-oprichters van dHealth Lab, waar we ernaar streven om innovatieve bedrijven in contact te brengen met artsen en patiënten. We organiseren geregeld Meetups voor software developers in Groningen.

Kijk rond op je nieuwe werkplek

Dit is ons kantoor op de vijfde verdieping van de Peizerweg 87.

Met dank aan Kooistra Feenstra Bedrijfsmakelaars.

Onze stack

Technisch spelen we mee op het hoogste niveau. We kiezen voor robuuste technieken om een perfecte gebruikerservaring te garanderen. Om de beste producten te maken voor onze klanten maken we alles hier in huis op basis van beproefde frameworks, zodat we niet afhankelijk zijn van bestaande software.

Angular GraphQL Ruby on Rails TypeScript Ionic Serenity BDD CI/CD

Word jij onze nieuwe collega?

We zijn op zoek naar gedreven collega's die een verschil willen maken. Gebruik je talent om de gezondheidszorg te verbeteren voor professionals en patiënten.

Bij Reconcept werken we in een ontspannen sfeer met een gepassioneerd team aan uitdagende projecten. Doordat we aan ons eigen platform bouwen, heb je veel vrijheid en inspraak. Daarbij hoort ook veel verantwoordelijkheid. Past dit bij jou?

Jürgen Visser
Oprichter

Zit er iets voor je bij?

Bekijk hier onze vacatures en neem vandaag nog contact op voor een kop koffie. Staat je ideale baan er niet bij maar denk je toch iets toe te kunnen voegen? Je mag ons altijd mailen.