Het flexibele EPA-portfolio voor de gespecialiseerd verpleegkundige en medisch ondersteuner

Reconcept Portfolio is het meest gebruikte EPA-portfolio van Nederland. Het portfolio voor de verpleegkundige en medisch ondersteuner biedt een persoonlijk dossier dat flexibel kan worden gevuld met EPA’s en (voorbehouden) handelingen. Zo sluit het naadloos aan op de verpleegkundige vervolgopleiding (VVO) en de medisch ondersteunende opleidingen (MOO).

Werk aan EPA’s die bij je passen

Voor steeds meer verpleegkundige specialisaties en medisch ondersteunende en assisterende functies worden EPA's ontwikkeld. Kern-EPA's, specifieke EPA's en EPA-Overstijgende Leeractiviteiten staan centraal in de ontwikkeling van professionals in opleiding. In Reconcept Portfolio kun je eenvoudig aan de slag met de leereenheden die voor jou relevant zijn zodat een persoonlijk portfolio ontstaat.

Lees meer over EPA's in Reconcept

Of lees Wat is eigenlijk een EPA?

Reconcept ondersteunt het nieuwe flexibele opleiden van CZO Flex Level

Het portfolio van Reconcept sluit volledig aan op het flexibele en EPA-gerichte opleiden dat CZO Flex Level heeft geïntroduceerd. Hierdoor is het voor CZO opleidingen eenvoudig om Reconcept Portfolio in gebruik te nemen.

Altijd bij de hand met de Reconcept app

Reconcept werkt op grote schermen en tablets. Voor de smartphone is er een handige app met een overzichtelijk dashboard. Daarin zit alles wat je in de dagelijkse praktijk nodig hebt.

Lees meer over de app

Verzamel eenvoudig feedback

Verpleegkundigen en ondersteuners kunnen op verschillende manieren feedback verzamelen van hun opleider of (werk)begeleider. Reconcept Portfolio ondersteunt alle door CZO Flex Level ontwikkelde toetsinstrumenten voor het bekwaam verklaren:

Case based discussie (CBD)
Korte praktijkevaluatie (KPE)
Vaardigheidstoets (OSATS)
Dagevaluatie
Zelfreflectie-/evaluatie
Voortgangsgesprek
Productbeoordeling

Leg gevolgde cursussen vast

Het portfolio biedt ruimte om verplichte en overige cursusresultaten op te slaan. Deze kunnen indien gewenst centraal worden toegevoegd door de theorieaanbieder van de opleiding. Op deze manier komen theorie en praktijk samen in het portfolio.

Lees meer over cursusresultaten

Integreer Reconcept in je ICT-landschap

Reconcept kan gekoppeld worden met alle relevante systemen om het portfolio nog completer te maken.

Plan een demo in

We helpen organisaties om hun mensen zo flexibel op te leiden als de wereld om hen heen. Dat noemen we skills-based opleiden.

Plan een demo met ons in om te ontdekken wat we voor je kunnen betekenen.

Plan nu een demo in