Stageplaats Front End Developer

We hebben je iets unieks te bieden. Bij Reconcept werk je in een team dat het gezicht van de medische wereld in Nederland verandert. Werk aan een betekenisvol softwareplatform en draag bij aan het werkplezier van artsen en verpleegkundigen in heel Nederland.

David Holwerda
Oprichter

Waarom bij Reconcept?

Bij Reconcept maken we medische apps die artsen helpen zichzelf te ontwikkelen.

Ons hoofdproduct Reconcept Portfolio is een online skills platform voor artsen dat wordt gebruikt door meer dan 70 ziekenhuizen door meer dan 10.000 artsen om dagelijks hun kennis en vaardigheden te verbeteren.

Door middel van deze web- en mobiele app kunnen artsen in opleiding hun studie bijhouden en elkaar feedback geven. Omdat de applicatie ondersteunend moet zijn aan het leerproces, is het van belang om het voor de gebruiker zo gemakkelijk mogelijk te maken. De opleider gebruikt de applicatie om de voortgang van de arts in opleiding bij te houden en aan te sturen waar mogelijk.

Reconcept Portfolio heeft sinds 2016 de manier van medisch opleiden in Nederland flink opgeschud. We krijgen veel complimenten over de grote gebruiksvriendelijkheid van ons product, en daar zijn we trots op!

Over de stage

Als front end stagiair ben je bezig met de technische kant van de webapplicatie, waarbij efficiëntie en performance hoog in het vaandel staan. Deze twee aspecten gelden voor zowel de applicatie als de gebruiker.

Er is daardoor ook wat overlap met User Experience en Design. Voor het design zal je gebruik kunnen maken van al bestaande ontwerpen, maar er zal altijd aan User Experience moeten worden gedacht bij het maken van een feature.

Waarom jij?

Je bent al redelijk bedreven in (front end) development en wil je graag doorontwikkelen op het gebied van front end frameworks zoals Angular en moderne technieken zoals GraphQL. Je bent gewend om zelf goede afwegingen en keuzes te maken en bent niet bang om fouten te maken. Als je diep in een nieuwe technologie mag duiken, word je enthousiast. Je bent op de hoogte van Modern Web Development, welke technieken redelijk gestandaardiseerd zijn en waar je op moeten letten bij de verschillende browsers.

Je houdt ervan om zelf nieuwe dingen te ontdekken en wilt graag leren van ervaren developers om je heen.

Over de opdracht

Als stagiaire frontend developer wordt je onderdeel van het frontend development team waarbinnen je je gaat focussen op de webomgeving van ons platform. In samenspraak met het frontend team zal je werken aan een specifieke opdracht binnen dit domein. Hierbij valt te denken aan het verbeteren van de onboardingprocedures voor nieuwe gebruikers of het makkelijker maken om feedback te geven. Je krijgt uiteraard een ruime stagevergoeding gedurende de tijd dat je bij ons aan de slag gaat.

Kijk rond op je nieuwe werkplek

Dit is ons kantoor op de vijfde verdieping van de Peizerweg 87.

Met dank aan Kooistra Feenstra Bedrijfsmakelaars.

Onze stack

Technisch spelen we mee op het hoogste niveau. We kiezen voor robuuste technieken om een perfecte gebruikerservaring te garanderen. Om de beste producten te maken voor onze klanten maken we alles hier in huis op basis van beproefde frameworks, zodat we niet afhankelijk zijn van bestaande software.

Angular GraphQL Ruby on Rails TypeScript Ionic Serenity BDD CI/CD

Word jij onze nieuwe collega?

We zijn op zoek naar gedreven collega's die een verschil willen maken. Gebruik je talent om de gezondheidszorg te verbeteren voor professionals en patiënten.

Bij Reconcept werken we in een ontspannen sfeer met een gepassioneerd team aan uitdagende projecten. Doordat we aan ons eigen platform bouwen, heb je veel vrijheid en inspraak. Daarbij hoort ook veel verantwoordelijkheid. Past dit bij jou?

Jürgen Visser
Oprichter

Enthousiast?

Er is maar beperkt plek, dus neem snel contact met ons op. Stuur je CV en een uitgebreide motivatie naar Gerhard Boer, frontend engineer, via gerhard@reconcept.nl.