Stageplaats Back End Developer

We hebben je iets unieks te bieden. Bij Reconcept werk je in een team dat het gezicht van de medische wereld in Nederland verandert. Werk aan een betekenisvol softwareplatform en draag bij aan het werkplezier van artsen en verpleegkundigen in heel Nederland.

David Holwerda
Oprichter

Waarom bij Reconcept?

Bij Reconcept maken we medische apps die artsen helpen zichzelf te ontwikkelen.

Ons hoofdproduct Reconcept Portfolio is een online skills platform voor artsen dat wordt gebruikt door meer dan 70 ziekenhuizen door meer dan 10.000 artsen om dagelijks hun kennis en vaardigheden te verbeteren.

Door middel van deze web- en mobiele app kunnen artsen in opleiding hun studie bijhouden en elkaar feedback geven. Omdat de applicatie ondersteunend moet zijn aan het leerproces, is het van belang om het voor de gebruiker zo gemakkelijk mogelijk te maken. De opleider gebruikt de applicatie om de voortgang van de arts in opleiding bij te houden en aan te sturen waar mogelijk.

Reconcept Portfolio heeft sinds 2016 de manier van medisch opleiden in Nederland flink opgeschud. We krijgen veel complimenten over de grote gebruiksvriendelijkheid van ons product, en daar zijn we trots op!

Over de stage

Als back end stagiaire werk je in een team van vijf developers mee aan de backend van onze applicaties. Veiligheid en snelheid zijn voor onze doelgroep van groot belang en staan dus hoog in het vaandel.

De backend vormt de basis voor meerdere web- en mobiele applicaties en is ontwikkeld in Ruby on Rails. We gebruiken o.a. oAuth2 voor single sign on en GraphQL om de API beschikbaar te stellen aan de frontend.

Waarom jij?

Je bent al redelijk bedreven in (back end) development en wil je graag doorontwikkelen op het gebied van Ruby/Python en GraphQL. Je vindt het leuk om in teamverband te werken en samen met de frontend engineers ons platform elke dag beter te maken.

Je houdt ervan om zelf nieuwe dingen te ontdekken en wilt graag leren van ervaren developers om je heen.

Over de opdracht

Als backend stagiair werk je mee aan ons Reconcept Platform. Op dit moment zijn we bezig met een refactorslag van de backend; in samenspraak met het back end team zal je samen optrekken om deze refactorslag een succes te maken. Je krijgt uiteraard een ruime stagevergoeding gedurende de tijd dat je bij ons aan de slag gaat.

Kijk rond op je nieuwe werkplek

Dit is ons kantoor op de vijfde verdieping van de Peizerweg 87.

Met dank aan Kooistra Feenstra Bedrijfsmakelaars.

Onze stack

Technisch spelen we mee op het hoogste niveau. We kiezen voor robuuste technieken om een perfecte gebruikerservaring te garanderen. Om de beste producten te maken voor onze klanten maken we alles hier in huis op basis van beproefde frameworks, zodat we niet afhankelijk zijn van bestaande software.

Angular GraphQL Ruby on Rails TypeScript Ionic Serenity BDD CI/CD

Word jij onze nieuwe collega?

We zijn op zoek naar gedreven collega's die een verschil willen maken. Gebruik je talent om de gezondheidszorg te verbeteren voor professionals en patiënten.

Bij Reconcept werken we in een ontspannen sfeer met een gepassioneerd team aan uitdagende projecten. Doordat we aan ons eigen platform bouwen, heb je veel vrijheid en inspraak. Daarbij hoort ook veel verantwoordelijkheid. Past dit bij jou?

Jürgen Visser
Oprichter

Enthousiast?

Er is maar beperkt plek, dus neem snel contact met ons op. Stuur je CV en een uitgebreide motivatie naar Matthijs Soeters, backend engineer, via matthijs@reconcept.nl.