Enthousiaste en ambitieuze Business Developer

Fulltime (36u)

We hebben je iets unieks te bieden. Bij Reconcept werk je in een team dat het gezicht van de medische wereld in Nederland verandert. Werk mee in een groeiend bedrijf met een start-up cultuur en serieuze klanten.

Waarom bij Reconcept?

Bij Reconcept maken we medische apps die artsen helpen zichzelf te ontwikkelen.

Ons hoofdproduct is een online skills platform voor artsen dat wordt gebruikt door meer dan 70 ziekenhuizen door meer dan 10.000 artsen om dagelijks hun kennis en vaardigheden te verbeteren.

Door middel van deze applicatie kunnen artsen in opleiding hun studie bijhouden en elkaar feedback geven. Omdat de applicatie ondersteunend moet zijn aan het leerproces, is het van belang om het voor de gebruiker zo gemakkelijk mogelijk te maken. De opleider gebruikt de applicatie om de voortgang van de arts in opleiding bij te houden en aan te sturen waar mogelijk.

Reconcept Portfolio heeft sinds 2016 de manier van medisch opleiden in Nederland flink opgeschud. We krijgen veel complimenten over de grote gebruiksvriendelijkheid van ons product, en daar zijn we trots op!

Waarom deze baan?

Reconcept is de afgelopen jaren hard gegroeid in de medische sector. Hoewel we graag en snel willen groeien, kunnen we dit alleen blijven waarmaken door continu te innoveren en nieuwe kansen te pakken. Denk hierbij aan het toevoegen van nieuwe functionaliteiten voor onze bestaande gebruikers en het neerzetten van waardeproposities voor nieuwe gebruikersgroepen. Daarnaast hebben we ambities in het verkennen van de mogelijkheden in sectoren buiten de medische sector. Aan jou om slim te dromen, een strategische helikopter view te hebben én kracht te tonen om ideeën ook echt uit te voeren.

Waarom jij?

Wat je meeneemt:

 • Je wordt enthousiast in het identificeren en uitwerken van kansen, rekening houdend met de financiële impact en de implicaties hiervan voor klanten en andere stakeholders.
 • Je hebt aantoonbaar relevante ervaring, bijvoorbeeld als strategie of business developer of als lid van een strategie team binnen een bedrijf.
 • Je zet de klant centraal en bent gedreven om de bestaande customer journey kritisch te bekijken en waar nodig te verbeteren. Hierbij vind je het fijn om direct contact te hebben met onze bestaande en potentiële klanten.

Wat we je bieden

 • Leuk contact met je collega’s
 • Motiverende werksfeer in een snelgroeiende SAAS-bedrijf.
 • Goed salaris
 • De legendarische Reconcept-trui
 • Een laptop, headphones of wat je ook maar nodig hebt
 • Een fijn kantoor in Groningen
 • 25 + 12 vakantie dagen per jaar
 • Aansluiting bij onze pensioenregeling
 • Ruim budget voor professionele ontwikkeling

We zijn technisch helemaal bij

Technisch spelen we mee op het hoogste niveau. We gebruiken de nieuwste technieken om een perfecte gebruikerservaring te garanderen.

Zo doen we dat:

Angular GraphQL Python Ruby on Rails TypeScript Ionic Serenity BDD CI/CD

Word onze nieuwe collega

“We zijn op zoek naar gedreven collega's die een verschil willen maken. Gebruik je talent om de gezondheidszorg te verbeteren voor professionals en patiënten.

Bij Reconcept werken we in een ontspannen sfeer met een gepassioneerd team aan uitdagende projecten. Doordat we aan ons eigen platform bouwen, heb je veel vrijheid en inspraak. Daarbij hoort ook veel verantwoordelijkheid. Past dit bij jou?”

Jürgen Visser
Co-founder & CTO

Zit er wat tussen?

Bekijk hier onze vacatures en neem vandaag nog contact op voor een kop koffie. Staat je ideale baan er niet bij maar denk je toch iets toe te kunnen voegen? Je mag ons altijd mailen.

Get in touch

We horen graag van je. (Tenzij je een recruiter bent. Reconcept neemt nooit mensen aan via een tussenpersoon.)

Reconcept

Peizerweg 87 Groningen

info@reconcept.nl

www.reconcept.nl

Wil je meer weten? We mailen of bellen je graag terug. Een kop koffie kan altijd!

Bedankt voor het doorgeven. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!