Vacature Senior Back End Developer

We hebben je iets unieks te bieden. Bij Reconcept werk je in een team dat het gezicht van de medische wereld in Nederland verandert. Werk aan een betekenisvol softwareplatform en draag verantwoordelijkheid voor de hele backend.

David Holwerda
Oprichter

Waarom bij Reconcept?

Bij Reconcept maken we medische apps die artsen helpen zichzelf te ontwikkelen.

Ons hoofdproduct Reconcept is een online skills platform voor artsen dat wordt gebruikt door meer dan 70 ziekenhuizen door meer dan 10.000 artsen om dagelijks hun kennis en vaardigheden te verbeteren.

Door middel van deze applicatie kunnen artsen in opleiding hun studie bijhouden en elkaar feedback geven. Omdat de applicatie ondersteunend moet zijn aan het leerproces, is het van belang om het voor de gebruiker zo gemakkelijk mogelijk te maken. De opleider gebruikt de applicatie om de voortgang van de arts in opleiding bij te houden en aan te sturen waar mogelijk.

Reconcept Portfolio heeft sinds 2016 de manier van medisch opleiden in Nederland flink opgeschud. We krijgen veel complimenten over de grote gebruiksvriendelijkheid van ons product, en daar zijn we trots op!

Over de functie

Als senior back end developer ben je eindverantwoordelijk voor de backend van onze applicaties. Veiligheid en snelheid zijn voor onze doelgroep van groot belang en staan dus hoog in het vaandel.

De backend vormt de basis voor meerdere web- en mobiele applicaties en is ontwikkeld in Ruby on Rails. We gebruiken o.a. oAuth2 voor single sign on en GraphQL om de API beschikbaar te stellen aan de frontend.

Je bent bedreven in back end development en niet bang om knopen door te hakken. Je kunt doorgroeien naar een teamleadpositie.

Waarom jij?

Je hebt aantoonbare ervaring met back end development van grote applicaties. Je bent gewend om zelf goede afwegingen en keuzes te maken en bent niet bang om fouten te maken. Als je diep in een nieuwe technologie mag duiken, word je enthousiast. Je neemt graag verantwoordelijkheden op je en kunt anderen aansturen om tot een goed resultaat te komen.

Wat je meebrengt:

 • Je wordt enthousiast van backend techniek.
 • Je hebt aantoonbaar uitgebreide ervaring met het ontwikkelen van API's met één van de volgende frameworks: Ruby on Rails, Django of Laravel (alleen PHP 7+).
 • Je wilt uitgedaagd worden en anderen uitdagen.

Wat we je bieden

 • Leuk contact met je collega’s
 • Motiverende werksfeer in een snelgroeiend SAAS-bedrijf.
 • Werken aan een grote applicatie met 10.000+ gebruikers
 • Zeer goed salaris
 • De legendarische Reconcept-trui
 • Een laptop, headphones of wat je ook maar nodig hebt
 • Een fantastisch kantoor met uitzicht over Groningen
 • 25 + 12 vakantie dagen per jaar
 • Aansluiting bij onze pensioenregeling
 • Ruim budget voor professionele ontwikkeling

Onze stack

Technisch spelen we mee op het hoogste niveau. We kiezen voor robuuste technieken om een perfecte gebruikerservaring te garanderen.

Angular GraphQL Ruby on Rails TypeScript Ionic Serenity BDD CI/CD

Word jij onze nieuwe collega?

We zijn op zoek naar gedreven collega's die een verschil willen maken. Gebruik je talent om de gezondheidszorg te verbeteren voor professionals en patiënten.

Bij Reconcept werken we in een ontspannen sfeer met een gepassioneerd team aan uitdagende projecten. Doordat we aan ons eigen platform bouwen, heb je veel vrijheid en inspraak. Daarbij hoort ook veel verantwoordelijkheid. Past dit bij jou?

Jürgen Visser
Oprichter

Kom je kennismaken?

Wil je meer weten? We mailen of bellen je graag terug. Een kop koffie kan altijd!