Over onze app

Een overzicht van de mogelijkheden die de Reconcept app biedt.

Alles-in-1 app voor de medisch professional

De Reconcept app is het startpunt voor de medisch professional die zichzelf wil blijven ontwikkelen. In de app vind je je eigen portfolio en actiepunten terug, en kun je ook bijdragen aan de ontwikkeling van collega's door middel van feedback.

De app is helemaal persoonlijk ingericht op basis van je specialisme, de collega's en opleidingen waarmee je in aanraking komt en je persoonlijke interesses.

Geef eenvoudig feedback

In de Reconcept app kun je gemakkelijk feedback geven en feedback vragen. Het maakt niet uit op wiens telefoon je dit doet: je kunt het proces altijd in één keer afronden. Zo voorkom je openstaande actiepunten en onnodige emails. Feedback geven in de praktijk wordt zo nog laagdrempeliger.

Direct inzicht in bekwaamheden van de opleiding

Supervisoren kunnen in de Reconcept app gemakkelijk een overzicht krijgen van de EPA's en voorbehouden handelingen, zodat direct inzichtelijk wordt wie wat kan en mag. Zo draagt de app ook bij aan de organisatie en de patiëntveiligheid op de afdeling.

Persoonlijke suggesties

Op basis van jouw persoonlijke interesses kun je van de Reconcept app suggesties krijgen voor relevante nascholingen bij jou in de buurt.

Download de Reconcept app

(Let op: je hebt een Reconcept-account nodig voor je de app kunt gebruiken.)

Meer weten?

Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.