We hebben de webapplicatie verbeterd

Lees hier wat er veranderd is

Bij Reconcept zijn we continu bezig met het verbeteren van onze producten. We luisteren daarbij goed naar de feedback die we van jullie krijgen. De applicatie krijgt vaak kleine updates maar dit keer hebben we een paar grote onderdelen verbeterd. Daarover vertellen we je graag meer.

Wat is er veranderd?

We hebben een aantal grote veranderingen doorgevoerd aan de 'achterkant' van Reconcept Portfolio. Daardoor zijn de snelheid en de beveiliging verbeterd.

Aan de 'voorkant' zijn er een heleboel kleine (en een paar grote) veranderingen gemaakt om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren. Geen zorgen: je portfolio is nog heel herkenbaar! Kom je er toch niet uit? Kijk dan op onze vernieuwde support-website.

Scroll naar beneden om te zien wat er veranderd is. Beweeg over een stip om meer te lezen.

Dashboard

Je kunt nu direct vanaf je dashboard 'Snel invoeren'. Daardoor kunnen AIOS nu ook elkaar superviseren, zonder dat ze toegang hebben tot de inhoud van het portfolio. Al je actiepunten staan nu overzichtelijk bij elkaar op het dashboard.

Je kunt nu ook 'Snel invoeren' direct vanaf de dashboardpagina.
Je actiepunten staan nu overzichtelijk op je dashboard. Er wordt onderscheid gemaakt tussen actiepunten waar je iets mee moet en de uitstaande items waar je op een reactie wacht.
Je kunt op de vertrouwde manier de inhoud van het portfolio van een AIOS bekijken.

Navigatie

We hebben de navigatie verbeterd. Je ziet nu links altijd het menu met alle onderdelen van het portfolio. Zo mis je niks van de vele mogelijkheden. Als je wilt kun je het menu dichtklappen.

Je ziet hier nu altijd het zijmenu. Door op de knop 'menu' te klikken, kun je deze eventueel dichtklappen.
Je kunt je portfolio eenvoudig filteren op een specifieke stage, maar bijvoorbeeld ook op een specifiek tijdsbestek.
Desgewenst kun je in een overzicht alle informatie over je gehele opleiding terugvinden.

Individueel Opleidingsplan

Het Individueel Opleidingsplan (IOP) is uitgebreid met het onderdeel 'Persoonlijke profilering'. Je kunt een persoonlijke profilering toevoegen waarin je aangeeft wat je langetermijnplan is. In combinatie met je leerdoelen creëer je zo dynamisch IOP.

Je kunt alle beoordelingen en overige formulieren koppelen aan zowel leerdoelen als aan je persoonlijke profilering. Zo maak je aantoonbaar dat je aan je doelen hebt gewerkt.

In de tijdlijn zie je nu duidelijk de begin- en einddatum van je opleiding.
Met het nieuwe onderdeel 'Persoonlijke profilering' geef je aan waar je naartoe werkt.

Snel invoeren

Zowel A(N)IOS als stafleden kunnen nu 'Snel invoeren' direct vanaf het dashboard. Daardoor kunnen A(N)IOS elkaar nu ook superviseren zonder dat ze elkaars portfolio kunnen inzien. Bovendien is het invullen van formulieren verduidelijkt door deze op te delen in logische stappen.

Je kunt kiezen om iets toe te voegen aan je eigen portfolio of dat van een collega-A(N)IOS.
Als je afdeling gebruik maakt van Reconcept ANIOS-Portfolio, zie je niet alleen AIOS maar ook ANIOS.

Formulieren meenemen

Als je meerdere Reconcept portfolio's hebt (bijvoorbeeld een ANIOS-Portfolio en een opleidingsportfolio) kun je nu eenvoudig formulieren meenemen naar je nieuwe portfolio. Je vindt dit onderdeel onder portfolio-instellingen.

Je kunt zelf aangeven welke onderdelen je van belang vindt voor je nieuwe portfolio.

Leerdoelen

De mogelijkheden voor leerdoelen zijn uitgebreid. Je kunt nu onder andere notities met bijlage plaatsen en meer soorten gebeurtenissen koppelen aan een leerdoel. Bij elk formulier zie je de gekoppelde leerdoelen eenvoudig terug.

De openstaande leerdoelen komen automatisch terug in een nieuw voortgangsgesprek, zodat je deze kunt evalueren. In de geschiedenis van het leerdoel zie je alle formulieren die gekoppeld zijn aan dit leerdoel.
Je kunt nu ook bijlagen toevoegen aan je leerdoel.

360-gradenbeoordeling

De 360-gradenbeoordeling is verbeterd. Je kunt nu een 360-gradenronde starten zonder eerst de zelfbeoordeling in te vullen. De vragenronde hoeft niet meer te worden uitgezet door de A(N)IOS zelf: het kan ook gedaan worden door de opleider of ondersteunend medewerker.

De 360-gradenbeoordeling kan nu ook worden gestart door een opleider of ondersteunend medewerker.

Meerdere verrichtingen tegelijk registreren

Je kunt nu eenvoudig meerdere uitgevoerde verrichtingen tegelijk registreren. Hiervoor is in het formulier een nieuw veld Aantal keer uitgevoerd toegevoegd.

Vul zelf in hoe vaak je de verrichting hebt uitgevoerd.

Formulieren vergelijken

Je kunt nu eenvoudig twee formulieren naast elkaar zetten om ze te vergelijken.

Geschiedenis bekwaamheidsverklaring

Je kunt eenvoudig terugzien hoe een bekwaamheid zich heeft ontwikkeld. Ook als er een reden is geweest om een bekwaamheidsverklaring af te wijzen, kun je dat hier terugzien.

Je ziet overzichtelijk hoe een bekwaamheid zich heeft ontwikkeld. Je kunt precies zien wie de bekwaamheid op elk moment gewijzigd heeft.

Support

We hebben onze supportomgeving verbeterd. Heb je een vraag of kom je ergens niet uit? Onze kenniswiki staat vol informatie over het gebruik van Reconcept Portfolio. Ga naar reconcept.nl/support.

Je kunt je eigen favoriete pagina's opslaan zodat je snel terug kunt gaan naar een onderwerp.
Door zoekwoorden te gebruiken vind je snel het antwoord op je vraag.

Laat ons weten wat je ervan vindt!

We hopen dat je blij bent met deze grote update. Heb je feedback? Laat het ons weten via het lachende gezichtje dat je in het portfolio rechts onder in beeld vindt. Als je je emailadres achterlaat, laten we altijd van ons horen.

Kom je er niet uit? Kijk dan op onze vernieuwde support-website of neem contact op met onze supportmail.