Hier zijn we dan

Lees meer

Het team

Bij Reconcept werken we in een ontspannen sfeer met veel passie aan onze projecten. Het bundelen van krachten en het delen van kennis vanuit onze uiteenlopende achtergronden maken ons team veelzijdig en flexibel. Creativiteit en ruimte voor eigen projecten staan hoog in het vaandel. We komen onze afspraken na.

Ons doel is om het werk van de zorgprofessional te vergemakkelijken en optimaal te ondersteunen met goede en innovatieve IT. Als consultant sla ik de brug tussen deze innovatieve IT en de situatie bij u op de werkvloer.

Na mijn universitaire studie Informatica startten David en ik Reconcept, omdat we zagen dat er tussen de zorg en IT een kloof ligt die overbrugd kan worden. Ik verdiep me in uw praktijksituatie om te begrijpen wat uw doel is, en ontwerp samen ons team de applicatie die u gaat helpen om dat met meer plezier en minder moeite te bereiken.

We leggen de lat voor onze software heel hoog. Ik bewaak de kwaliteit van de code om de duurzaamheid van onze producten zo hoog mogelijk te maken. Ik houd van werken met veel data en snelle zoekalgoritmes.

Bij Reconcept ben ik verantwoordelijk voor de backend-programmatuur. Ik heb een grote passie voor geautomatiseerde tests, waardoor onze applicaties ontzettend betrouwbaar zijn. In mijn vrije tijd organiseer ik PHP-meetups en spreek ik geregeld op ICT-conferenties.

Als huis-pointillist schuif ik al in een vroeg stadium van een project aan om ideeën om te zetten in prachtige ontwerpen. Zo wordt het voor u duidelijk wat we gaan maken en komen ideeën tot leven.

Bij Reconcept buig ik me over de infrastructuur van onze applicaties. Daarnaast rond ik op dit moment mijn PhD Wiskunde af aan de Rijksuniversiteit Groningen.

We geloven in goede communicatie. Mijn grote passie voor filmen pas ik toe in het maken van instructievideo's voor onze eigen producten, en het lanceren van grote projecten in ziekenhuizen.

Als ANIOS op de SEH zit ik midden in de beroepspraktijk. Ik heb een grote interesse in toegepaste e-health en het ontwerpen van applicaties. Ik adviseer u graag vanuit mijn ervaring op dat snijvlak.