Reconcept Portfolio voor Specialisten

Uw herregistratie in de hand

https:// portfolio.reconcept.nl

Een leven lang leren

U leert elke dag in de praktijk en blijft ontwikkelingen in uw vakgebied volgen. In Reconcept Portfolio voor specialisten kunt u gevolgde cursussen en onderwijs op één centrale plek vastleggen.

Klaar voor IFMS

Het Reconcept Portfolio voor Specialisten biedt alle tools die nodig zijn voor IFMS. Het uitgangspunt is daarbij pragmatisch: u kunt gemakkelijk registreren wat u relevant vindt en een 360-gradenbeoordeling (MultiSource Feedback) uitzetten onder uw collega’s. Die kunnen zij op smartphone of groot scherm eenvoudig invullen.

Multi Source Feedback

Voor het verzamelen van Multi Source Feedback (360-gradenbeoordeling) hoeft u niet meer in een aparte omgeving in te loggen. U of een ondersteunend medewerker kunnen eenvoudig meerdere mensen uitnodigen om u feedback te geven. De resultaten worden samengevat in een geanonimiseerd rapport.

Meer tools voor uw dagelijkse werk

Het Reconcept platform heeft steeds meer mogelijkheden. In het Martini Ziekenhuis Groningen kunnen medicatierichtlijnen bijvoorbeeld direct in het platform worden gevonden. Meer tools vindt u onder ‘Mogelijkheden’.

Meer weten?

Reconcept Specialistenportfolio is ook beschikbaar voor uw vereniging en ziekenhuis.
U kunt mij bellen op 050 - 211 24 86, mailen of hieronder uw gegevens achterlaten.
Jürgen Visser Oprichter jurgen@reconcept.nl

Bel mij terug

Laat uw e-mailadres of telefoonnummer achter, dan bellen wij u zo snel mogelijk terug!
Bedankt voor het doorgeven. We nemen zo snel mogelijk contact met u op!