Reconcept

Hét online platform voor de medisch professional

Eén centraal punt voor de medisch specialist

Reconcept is het centrale platform voor de medisch specialist. We ondersteunen medisch specialisten in hun persoonlijke ontwikkeling en hun dagelijkse werk, een leven lang.

Veel opleidingen in Nederland gebruiken bijvoorbeeld ons e-portfolio voor het begeleiden van aios in hun opleiding, maar we helpen afdelingen ook om inzicht te krijgen in hun bekwaamheden en om richtlijnen binnen handbereik te brengen.

Minder inloggen, meer mogelijkheden

Van artsen wordt dagelijks veel gevraagd. Door digitalisering van de samenleving moeten ook artsen steeds vaker inloggen in systemen die niet gebruiksvriendelijk zijn en waar ze soms maar af en toe in hoeven. Ons streven is om steeds meer belangrijke en nuttige tools bij elkaar te brengen om de specialist zo te ontlasten en beter te ondersteunen.

Officiële systemen

Het Reconcept platform is verbonden met het BIG-register, zodat we weten dat onze gebruikers geregistreerde Nederlandse specialisten (al of niet in opleiding) zijn. Indien gewenst kunnen specialisten hun GAIA-registraties via Reconcept bijhouden.

Partnerships

We werken samen met verschillende partners om waardevolle content en tools van derden beter bereikbaar te maken. Zo stellen we met wetenschappelijke verenigingen richtlijnen en protocollen beschikbaar, werken we met uitgevers aan e-learningmateriaal en worden serious games naadloos bruikbaar.

Heeft u interesse om partner te worden? Neem contact met ons op via 050 - 211 24 86 of info@reconcept.nl of laat ons u terug bellen.

Bel mij terug

Laat uw e-mailadres of telefoonnummer achter, dan bellen wij u zo snel mogelijk terug!
Bedankt voor het doorgeven. We nemen zo snel mogelijk contact met u op!