Een e-portfolio dat AIOS en opleider ondersteunt
en naadloos aansluit op de nieuwe manier van opleiden

Lees meer

Reconcept Portfolio

In opdracht van

Het idee: een e-portfolio dat werkt

De medische vervolgopleidingen in Nederland worden vernieuwd. Vakverenigingen bouwen hun nieuwe opleidingsplannen op rondom EPA's (Entrustable Professional Activities) en gericht op individualisering van de opleidingsduur. Dit vraagt om een nieuw e-portfolio dat hier naadloos op aansluit. Niet alleen inhoudelijk, maar ook in de praktijk.

Daarom werken we samen met verschillende verenigingen aan nieuwe, op maat gemaakte e-portfolio's die snel werken en als steunpilaar dienen door de opleiding heen.

Het product: weten wat je wilt weten

Het e-portfolio moet een steunpunt zijn gedurende de opleiding. Het is de centrale plek waar AIOS en opleider inzicht krijgen in de ontwikkeling en daarop kunnen sturen. Daarom willen zij meteen zien wat op dit moment relevant is.

Het portfolio maakt voortgang inzichtelijk en geeft duidelijk inzicht in onderdelen waar de AIOS goed presteert of juist achterloopt. Het is niet meer nodig voor de opleider om door grote hoeveelheden data te spitten.

Meer informatie?

Het e-portfolio voor de longartsen is ondertussen landelijk uitgerold en met groot enthousiasme onthaald. Overige vakverenigingen volgen spoedig.

Bent u benieuwd wat we voor uw opleiding kunnen betekenen? We komen graag een keer langs voor een demonstratie.

Neem contact met mij op via jurgen@reconcept.nl of bel 050 - 211 24 86.