Veilig voorschrijven door richtlijnen die altijd actueel zijn

Lees meer

Formularium

In opdracht van

De wens: altijd actueel

Het Martini Ziekenhuis publiceert al jaren een geneesmiddelenformularium als naslagwerk voor het medisch personeel. Hoewel het formularium populair is, is een duimdik boekje op A5-formaat onhandig en met de brede intrede van de smartphone bovendien onnodig.

Bovendien ontwikkelen richtlijnen zich voortdurend, dus raakt zo'n boekje snel achterhaald. Het nieuwe Reconcept Formularium biedt uitkomst voor het Martini Ziekenhuis.

Het product: een gemakkelijke app

Het formularium is een prachtige casus voor een smartphone-app. De app is ontworpen om in zo min mogelijk handelingen de juiste informatie te vinden. De zoekfunctie is razendsnel en begrijpt wat je bedoelt, ook als je typfouten maakt of op een synoniem zoekt.

Gebruikers kunnen vanuit de app feedback geven op de inhoud, zodat informatie snel kan worden bijgewerkt door de apotheek. Achter de schermen maken we gebruik van versiebeheer, waardoor redacteurs altijd gemaakte wijzigingen kunnen achterhalen.

Verspreiding: een formularium voor iedereen

Na een geslaagde pilot wordt het formularium nu in het hele ziekenhuis gebruikt. Reconcept Formularium is nu ook beschikbaar voor uw kliniek, met uw eigen inhoud en met een eigen app in uw huisstijl.

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? U kunt mij altijd mailen op david@reconcept.nl.

Ga naar de productpagina