Hoe maak je bekwaamheden aantoonbaar en inzichtelijk?

Lees meer

Bekwaamheidsbewijs

In opdracht van

Het probleem: inzicht en aantoonbaarheid

Voor opleidingsziekenhuizen is het van belang om goed inzicht te hebben in de klinische bekwaamheden van AIOS en ANIOS en die aantoonbaar te maken. Daarom had het Martini Ziekenhuis Groningen behoefte aan een applicatie die ziekenhuisbreed ingezet kan worden om bekwaamheden van medisch personeel snel en inzichtelijk weer te geven. Na veel gesprekken met opleiders, AIOS en medisch managers is Reconcept Bekwaamheidsbewijs ontwikkeld.

Het product: web en app

We hebben de keuze gemaakt om een webomgeving en apps te ontwikkelen zodat bekwaamheden zo gemakkelijk en snel mogelijk bereikbaar zijn via je eigen smartphone of tablet. Hiermee wordt het gebruik gestimuleerd, zeker onder AIOS en ANIOS. Daarnaast is er een overzichtelijke audit trail van het afgeven van autorisatieniveaus in historisch perspectief beschikbaar.

De uitrol: het hele ziekenhuis

Een mooie applicatie garandeert niet direct een succesvolle uitrol. Samen met de opleiders en medische staf hebben we de applicatie uitgerold op de verschillende afdelingen. Door middel van o.a. een visitekaartje met simpele instructies hebben we de applicatie onder de aandacht gebracht bij A(N)IOS en ander medisch personeel.

Verspreiding: beschikbaar in heel Nederland

In samenwerking met het Martini Ziekenhuis bieden wij de applicatie ook aan geïnteresseerde andere ziekenhuizen aan. U vindt meer informatie op de productpagina Reconcept Bekwaamheidsbewijs.

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? U kunt mij altijd mailen op david@reconcept.nl.

Ga naar de productpagina