Aantoonbaarheid wordt steeds belangrijker.
hoe zorg je dat registratie geen last wordt?

Lees meer

De AIOS-app

Het idee: registreren in 5 seconden

Overal waar we komen spreken we AIOS en ANIOS die zich bewust zijn van het belang om ervaring aantoonbaar te maken door het bijhouden van uitgevoerde verrichtingen. Dat kan in sommige e-portfolio’s, maar die zijn niet eenvoudig genoeg voor gebruik in de beroepspraktijk.

Dat moet gemakkelijker kunnen. Daarom bedachten we De AIOS-app. Een simpele app die AIOS (en ANIOS) helpt om een verrichtingen te registreren in vijf seconden.

Het product: een eenvoudige app

Als een AIOS een verrichting heeft gedaan wil hij niet eerst achter een computer hoeven kruipen om die te registreren.

We bedachten een simpele app waarmee je in een paar simpele stappen een verrichting registreert. Alles wordt veilig bewaard. Wil je toch graag je verrichtingen in je e-portfolio zetten? Je kan ze eenvoudig exporteren naar een Excel-bestand.

De uitrol: strategische pilots

Een app kan nog zo goed zijn, maar dat garandeert niet dat je doelgroep hem gaat gebruiken. Hoe krijg je het nieuws de wereld in?

Met de AIOS-app deden we een aantal strategische pilots in verschillende ziekenhuizen met AIOS van verschillende specialisaties.

Daardoor verspreidde de app zich razendsnel onder AIOS in heel Nederland, en bewees het dat we een goede observatie hadden gedaan.

Ga naar de productpagina