Het flexibele EPA-portfolio voor de verpleegkundige vervolgopleiding

Reconcept Portfolio is het meest gebruikte EPA-portfolio van Nederland. Het biedt een persoonlijk dossier dat flexibel kan worden gevuld met EPA’s en (voorbehouden) handelingen. Zo sluit het naadloos aan op de verpleegkundige vervolgopleiding (VVO).

Werk aan EPA’s die bij je passen

Voor steeds meer verpleegkundige vervolgopleidingen (VVO) worden EPA’s ontwikkeld. Reconcept Portfolio past zich aan aan de vervolgopleiding van de verpleegkundige zodat een persoonlijk portfolio ontstaat.

Lees meer over EPA's

Altijd bij de hand met de Reconcept app

Reconcept werkt op grote schermen en tablets. Voor de smartphone is er een handige app met een overzichtelijk dashboard. Daarin zit alles wat je in de dagelijkse praktijk nodig hebt.

Lees meer over de app

Leg voorbehouden handelingen vast

Reconcept biedt alle tools voor het registreren en herregistreren van voorbehouden handelingen. Deze kunnen eenvoudig inzichtelijk gemaakt worden voor de verpleegkundige en voor collega’s.

Lees meer over voorbehouden handelingen

Verzamel eenvoudig feedback

Verpleegkundigen kunnen op verschillende manieren feedback verzamelen. Zo heeft het portfolio een ingebouwde 360-gradenfeedback en tal van andere feedbackformulieren zoals de korte praktijkbeoordeling.

Lees meer over 360-gradenfeedback

Direct toegang tot relevante e-learning

In Reconcept kan relevante e-learning beschikbaar worden gesteld. Door te koppelen met e-learningaanbieders kunnen behaalde resultaten direct naar het portfolio worden teruggeschreven.

Lees meer over e-learning

Leg gevolgde cursussen vast

Het portfolio biedt ruimte om verplichte en overige cursusresultaten op te slaan. Deze kunnen eventueel centraal worden toegevoegd door de cursusorganisatie.

Lees meer over cursusresultaten

Meer weten?

Laat hier je gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op: